Τετάρτη 7 Ιουλίου 2021

Εκδήλωση – Συζήτηση για τα Ναρκωτικά

 

Εκδήλωση – Συζήτηση για τα Ναρκωτικά

Ο Εκπολιτιστικός Εξωραϊστικός Σύλλογος Σεπολίων "η Αναγέννηση"  διοργανώνει συζήτηση για το πολύ σημαντικό και δυστυχώς πάντα επίκαιρο ζήτημα των ναρκωτικών και της τοξικοεξάρτησης.

ΤΕΤΑΡΤΗ 7 ΙΟΥΛΙΟΥ – 19:30
ΠΛΑΤΩΝΟΣ & ΤΗΛΕΦΑΝΟΥΣ (Ακαδημία Πλάτωνος)

Με αφορμή την «Παγκόσμια Ημέρα Κατά των Ναρκωτικών», μαζί με άλλους φορείς, μας δίνεται η ευκαιρία να συζητήσουμε για τις αιτίες αυτού του κοινωνικού φαινομένου, τις συνέπειες που έχει στη νεολαία και στις οικογένειες, για τις πολιτικές που ακουλουθούνται και το γιγαντώνουν, για τις πιάτσες ναρκωτικών που συναντάμε στη γειτονιά μας και τέλος να συζητήσουμε ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ο οποίος δένει άρρηκτα με το Σύλλογο μας και τη δράση που αναπτύσσουμε.

Διοργανώνουμε αυτή την Εκδήλωση από κοινού με τους «πλέον κατάλληλους» φορείς για να ακούσουμε αυτά που έχουν να μας πουν και να ανταλλάξουμε τις σκέψεις μας και τις προτάσεις μας.

Το Εθνικό Συμβούλιο Κατά των Ναρκωτικών (παράρτημα Αθήνας και Γκράβας) αλλά και την Ομάδα Γυναικών Σεπολίων-Κολωνού της Ομοσπονδίας Γυναικών Ελλάδας .

Καλούμε όλα τα μέλη του Συλλόγου που μπορούν να παρευρεθούν και να ενημερώσουν τους γείτονες και φίλους τους!