Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2022

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΟΥ 144 ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

 

 Να ενημερώσω το #δήμαρχο #Μπακογιαννης να σταματήσει τα #show με τις αλατιέρες στο #Συνταγμα και να ασχοληθεί με τα σχολεία της #Αθηνας που τα έχει παρατήσει στο έλεος.

Να στείλει άμεσα για επισκευή καλωδίων δικτύου σε σχολειο 350 μαθητών στην #Αθηνα που περιμένει από το Σεπτέμβρη και δεν μπορούμε να κάνουμε τη δουλειά μας όταν βρέχει ή χιονίζει αφού δεν έχουμε Ίντερνετ και συχνά τηλέφωνο .


Η εταιρεία που παρέχει τη σύνδεση την οποία έχουμε επανειλημμένα καλέσει ρίχνει την ευθύνη στην ολιγωρία σας ως δήμος να επιτελέσετε το καθήκον σας , για το οποίο έχετε εκλεγεί .

Είναι δουλειά του Δήμου που υποτίθεται ότι συντηρεί τα #σχολεια μας λένε .


Τη Δευτέρα με το χιόνι από το #σχολειο μας ήταν αδύνατη πάλι η σύνδεση και 10 εκπαιδευτικοί που ήρθαμε για #τηλεκπαίδευση μέσα στο #χιονι κοιτάζαμε τους τοίχους.

Η απάντηση απο το δήμο ότι ΘΑ υπάρξει εργολαβία για τα ηλεκτρολογικά εδώ και μήνες είναι τραγική.


Δουλειά από το σπίτι λοιπόν ;

Και ο δικός σας ρόλος ποιος είναι ;

Τα σπίτια μας , ο εξοπλισμός , και οι υπολογιστές που έχουμε σε αυτά (όσοι έχουμε) , ανήκουν σε εμάς και από όσο ξέρω ακόμα δεν έχουν επιταχθεί για να υποκαταστήσουν το σχολειο .

Άντε τώρα να πείσεις την #Κεραμέως και τον Γενικό Γραμματέα του #υπεπθ Κόπτση ότι με τέτοια χάλια δεν μπορεί να γίνει τηλεκπαίδευση όταν όλοι εσείς ζείτε σε έναν παράλληλο παραμυθένιο κόσμο και δεν έχετε σχέση με την πραγματικότητα .


Αναλαβετε λοιπόν κάποια στιγμή τις ευθύνες σας , έστω για χόμπι τουλάχιστον , έτσι για αλλαγή .

#κακοκαιρία #ελπιδα #χιονια