Παρασκευή 15 Απριλίου 2022

ΔΙΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤ' ΤΑΞΗΣ

 Στην συνάντηση της 10/4/22, μετά από κάλεσμα του Δ.Σ. του Συλλόγου, αποφασίστηκε να προχωρήσουμε με έναν προορισμό, αυτό των Δελφών, προκειμένου να συνεχίσουμε την οργανωση της εκδρομής. Το ξενοδοχείο είναι το delphi beach στην παραλία Τολοφώνος στην Ερατεινή. https://delphibeach.gr/

Οι επικρατέστερες ημερομηνίες είναι 28-29/5/2022 & 4-5/6/2022 χωρίς αυτό να είναι δεσμευτικό, δεδομένου ότι η διαθεσιμότητα των ξενοδοχείων αλλάζει και δεν έχει πραγματοποιηθεί κράτηση.

Η οικονομική προσφορά που έχουμε (κατά προσέγγιση) αυτή τη στιγμή είναι από 80€-100€ το άτομο, στα οποία συμπεριλαμβάνονται :

1 διανυκτέρευση all inclusive (πρωινό, μεσημεριανό, βραδινό, σνακς, ποτά αναψυκτικά, καφέδες) και όλες τις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου προς χρήση,

1 ξενάγηση από πιστοποιημένο ξεναγό στον αρχαιολογικό χώρο των Δελφών, φόρος διαμονής, λεωφορείο καθ' όλη τη διάρκεια της εκδρομής, ασφάλεια.

Καλούμε όλους τους γονείς να δηλώσουν την πρόθεσή τους για τη συμμετοχή στην εκδρομή, δεδομένου ότι και η υλοποίηση αλλά και η τιμή εξαρτώνται από τον αριθμό των συμμετεχόντων.


Με εκτίμηση,

Το Δ.Σ.