Πέμπτη 16 Νοεμβρίου 2023

ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗ "ΔΕΛΦΟΙ ΑΡΑΧΩΒΑ"

 


ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ

144ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ

Χατζηαποστόλου & Μετοχίτη

Αθήνα 104 43 (Σεπόλια)

                                                               Αθήνα, 17/11/23

 

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες του 144ου Δημοτικού Σχολείου Αθηνών,

 

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων, διοργανώνει ημερήσια εκδρομή την Κυριακή 3/12/2023 στους Δελφούς (με δωρεάν είσοδο σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους) και στη συνέχεια στην Αράχωβα, για τα παιδιά και τους γονείς/κηδεμόνες του σχολείου μας.

Η αναχώρηση μας θα γίνει στις 08.00' από την Χατζηαποστόλου και Αντιγόνης.

 

Το κόστος

Για τους ενήλικες (γονείς – κηδεμόνες – συνοδούς) 20,00€/άτομο

Για τα παιδιά 16,00€

Η τιμή για 2 παιδιά θα είναι 30,00€ και για 3 παιδιά 40,00€

 

-Τα παιδιά θα πρέπει απαραίτητα να συνοδεύονται από γονέα/κηδεμόνα που θα είναι υπεύθυνος καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδρομής.

 

Όσοι επιθυμείτε να συμμετέχετε θα πρέπει να μας επιστρέψετε την δήλωση συμμετοχής υπογεγραμμένη με το αντίστοιχο αντίτιμο των θέσεων που θέλετε να κλείσετε τις ημέρες και ώρες των απογευματινών δραστηριοτήτων ήτοι Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη 18:00 – 20:00 στα μέλη του Συλλόγου και μόνο!!  (καταληκτική ημερομηνία παράδοσης δηλώσεων συμμετοχής και χρημάτων έως 30/11/2023 και θα τηρηθεί αυστηρά η σειρά προτεραιότητας.

Τυχόν δηλώσεις που δεν θα έχουν επιστραφεί μέχρι την παραπάνω ημερομηνία θα θεωρηθούν ως δήλωση μη συμμετοχής στην εκδρομή.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εκδρομή επισκεφθείτε το blog του συλλόγου https://syllogos144school.blogspot.com

Με εκτίμηση

Το Δ.Σ του Συλλόγου Γονέων και κηδεμόνων

 

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -  - - - - - -

Δήλωση Συμμετοχής

Ο/Η υπογράφων/υπογράφουσα………………..………………………………………………………… συμφωνώ να συμμετέχει ο μαθητής/μαθήτρια …………………………………………….……..……………....... της τάξης …….  στην  ημερήσια εκδρομή που θα λάβει χώρα στους Δελφούς και την Αράχωβα την Κυριακή 3/12/2023 και θα συνοδεύεται από  τον ....................................................

 

                                                            Ημερομηνία …………………………

 

              Υπογραφή ……………………………, κιν. Τηλέφωνο ………………………….