Δευτέρα 1 Ιουλίου 2013

ΕΛΠΙΖΕΙΣ... τα λόγια να μη μείνουνε λόγια, άλλα λόγια δεν θες!



Την περασμένη Πέμπτη το πρωί πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων η συνάντηση του Συλλόγου μας Γονέων & Κηδεμόνων, άλλων Συλλόγων της περιοχής, της Ένωσης Γονέων και Κηδεμόνων του 4ου Διαμερίσματος, καθώς και αντιπροσώπων της τοπικής αυτοδιοίκησης του Διαμερίσματός μας με την κα Νέλλη Παπαχελά, πρόεδρο του ΟΠΑΝΔΑ. 

Το βασικό θέμα της συζήτησης που μας ενδιέφερε άμεσα, ήταν η επαναλειτουργία του κολυμβητηρίου Κολοκυνθούς. Τελικά, υπήρξε θετική ανταπόκριση και η απάντηση-υπόσχεση ήταν ότι το κολυμβητήριο θα επαναλειτουργήσει χωρίς πρόβλημα από τον Σεπτέμβριο.

Είμαστε ικανοποιημένοι από το θεωρητικό αποτέλεσμα μετά την ομαδική κινητοποίηση που κάναμε τις τελευταίες μέρες, και θα περιμένουμε να δούμε και το πρακτικό αποτέλεσμα: 
να ανοίξει επιτέλους το κολυμβητήριο της γειτονιάς μας.

Όταν είμαστε όλοι μαζί ενωμένοι, μπορούμε να καταφέρουμε πολλά... Γι΄ αυτό κρατάμε πάντα τ΄αυτιά, τα μάτια και τα μυαλά μας ανοιχτά και, αν χρειαστεί, θα συνεχίσουμε τις δράσεις από Σεπτέμβριο για όποιο πρόβλημα τυχόν προκύψει. 

                                                                                   Το Δ.Σ. 144ου Δ.ΣΧ. Αθήνας