Τρίτη 30 Ιουλίου 2013

Μισό βήμα από εμάς... μεγάλο βήμα για το σχολείο μας!


Μετά από μεγάλη αναμονή, την περασμένη Παρασκευή το συνεργείο χρωματισμού και βαψίματος του Δήμου Αθηναίων, έχει πιάσει δουλειά στο σχολείο μας.



                          

                          

                          

                          

                          

                          

                          

                          


Όπως θα θυμάστε από τον Μάρτιο, σαν Σύλλογος είχαμε εξασφαλίσει από προσφορά προς εμάς χρώματα για το βάψιμο εσωτερικά του σχολείου.
Με την βοήθεια, την προσπάθεια  και το τρέξιμο κυρίως του Διευθυντή μας Παναγιώτη Κωνσταντόπουλου και πολλών ακόμα ανθρώπων τελικά έφτασε η ώρα να σας παρουσιάσουμε την διαδικασία βαψίματος εσωτερικά των τάξεων.

Μια θετική εξέλιξη για το σχολείο και την μελλοντική τουλάχιστον από θέμα χώρου καθημερινότητα των παιδιών μας.

Τα πράγματα στην παιδεία όπως είχαμε αναφέρει από πολύ νωρίς, πριν ακόμα τελειώσει η περασμένη σχολική χρονιά πάνε από το κακό στο χειρότερο. Σας είχαμε προειδοποιήσει να έχετε τα ματιά, τα αυτιά και τα μυαλά σας ανοιχτά για κάθε ενδεχόμενο... μα τα προβλήματα και οι αλλαγές που έχουν παρουσιαστεί και προκύπτουν κάθε μέρα από τους κυβερνητικούς χειρισμούς είναι ατέλειωτα.

Σε μια τέτοια δύσκολη συγκυρία εμείς σας παρουσιάζουμε κάτι θετικό για το σχολείο των παιδιών μας, μα σκεφθείτε πως σε άλλα μέρη της Αθήνας ή της Ελλάδας πολλά σχολεία κλείνουν ή συγχωνεύονται ή θα υπολειτουργούν.

Ευχή όλων μας που είμαστε στο Δ.Σ. είναι η μεγαλύτερη συμμετοχή και προσφορά όλων των γονέων από την νέα σχολική χρονιά στο Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων, για να μπορέσουμε όλοι μαζί να ανταποκριθούμε στις δυσκολίες και στα γεγονότα που μας περιμένουν στο ραντεβού έναρξης τον Σεπτέμβρη. 

Καλές διακοπές και προσοχή σε ότι συμβαίνει γύρω μας!