Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2020

Ενημέρωση για το κρούσμα COVID-19 στο σχολείο μας

 

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες, μέλη του συλλόγου μας, σχετικά με το επιβεβαιωμένο κρούσμα COVID-19 που εντοπίστηκε στο σχολείο μας, θα θέλαμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι έχει τηρηθεί στο ακέραιο το προβλεπόμενο πρωτόκολλο και έγιναν ταχύτατα όλες οι απαραίτητες διαδικασίες από τη διεύθυνση του σχολείου μας ώστε να διασφαλιστεί η υγεία των παιδιών και των εκπαιδευτικών μας. Επιπλέον, διενεργήθηκε απολύμανση στην αίθουσα καθώς και προγραμματισμένη απολύμανση - απεντόμωση σε όλο το σχολείο.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά το Διευθυντή, τον Σύλλογο Διδασκόντων καθώς και το προσωπικό που εργάζεται στην καθαριότητα και τη φύλαξη του σχολείου για τη μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλουν ώστε τα παιδιά μας να είναι ασφαλή παρά τις αντιξοότητες και την έλλειψη κεντρικού σχεδιασμού και μέριμνας από τις αρμόδιες αρχές.

Στεκόμαστε στο πλευρό τους, τηρώντας και εμείς τα απαιτούμενα μέτρα προκειμένου να διευκολύνουμε το έργο τους. Κρατάμε τις απαραίτητες αποστάσεις κατά την προσέλευση και αποχώρηση των παιδιών από το σχολείο. Αποφεύγουμε το συνωστισμό και χρησιμοποιούμε μάσκα ώστε να προστατεύσουμε εμάς και τους συνανθρώπους μας. Σε τέτοιες δύσκολες συνθήκες που βιώνουμε όλες και όλοι, τα παιδιά μας λαμβάνουν ένα σημαντικό μήνυμα ,αυτό της αλληλεγγύης και της αγάπης, της προστασίας των πιο ευάλωτων συνανθρώπων μας.

Ο Σύλλογος μας παραμένει στη διάθεσή σας προκειμένου όλοι μαζί να υπερβούμε τις δυσκολίες και να στηρίξουμε όσους πλήττονται από αυτή την κρίση. Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας στα τηλέφωνα ή στο email του Συλλόγου.