Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2020

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΣΥΓΚΛΗΣΗ ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΗΣ ΕΚΛΟΓΟΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ

 Αγαπητά μέλη μας, γονείς και κηδεμόνες,

σας ενημερώνουμε ότι δεν πραγματοποιήθηκε η Εκλογοαπολογιστική Γεν. Συνέλευση που είχε ορισθεί να γίνει την Παρασκευή 02 Οκτωβρίου, λόγω έλλειψης της οριζόμενης από το Καταστατικά απαρτίας.

Όπως ορίζεται από το Καταστατικό του Συλλόγου μας, συγκαλείται εκ νέου Γενική Συνέλευση, στην οποία σας προσκαλούμε, το Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2020 και ώρα 17.00΄, στον προαύλειο χώρο του σχολείου μας, τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα για την αποφυγή της διασποράς του νέου κορωνοϊού (αναγκαία η χρήση μάσκας).

Κύρια θέματα: Απολογισμός της θητείας του Δ.Σ. και Προκήρυξη Εκλογών για την ανάδειξη νέου Δ.Σ.,καθώς και αντιπροσώπων στα θεσμικά Όργανα (Ένωση Γονέων 4ης Δημοτικής Ενότητας κλπ).

Σας υπενθυμίζουμε ευγενικά την αναγκαιότητα της πληρωμής της ετήσιας συνδρομής σας για τη νέα σχολική χρονιά 2020-2021 (5 ευρώ), καθώς και το δικαίωμα εγγραφής για τα νεοεισερχόμενα μέλη μας(γονείς & κηδεμόνες της Α΄ τάξης), που ανέρχεται στα 3 ευρώ, σύμφωνα με το Καταστατικό μας. Ο Σύλλογός μας προσπαθεί να επιβιώσει οικονομικά στη δύσκολη για όλους μας συγκυρία, ώστε να εξακολουθήσει να εξυπηρετεί το σκοπό του.

Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΌΛΩΝ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ.


Το Δ.Σ. του Συλλόγου