Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2020

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΚΛΟΓΩΝ Δ.Σ.

 

Σας ενημερώνουμε ότι στην επαναληπτική Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση της 10-10-2020 προκηρύχθηκαν αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. με ημερομηνία διεξαγωγής τους την 26η Οκτωβρίου 2020 ημέρα Δευτέρα και ώρες από 7.30 έως 9.30 και από 15.00 έως 18.30 στο χώρο του σχολείου μας. Λόγω των ειδικών υγειονομικών μέτρων η ψηφοφορία θα γίνει στην κεντρική είσοδο του σχολείου μας, τηρώντας φυσικά όλα τα μέτρα προστασίας.

Οι υποψηφιότητες για την ανάδειξη: α) Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Γονέων του σχολείου μας, β) εκπροσώπων του Συλλόγου μας στην Ένωση Γονέων και γ) Εξελεγκτικής επιτροπής, θα παραλαμβάνονται από τα μέλη του Δ.Σ. (Πόπη Φραγκιαδάκη, Δήμητρα Μαρκέτου) κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης στα τηλέφωνα 6942463642 και 6937717271. Όσοι επιθυμούν μπορούν να συμπληρώσουν, να σκανάρουν υπογεγραμμένη την αίτηση και να την αποστείλουν στην ηλεκτρονική διεύθυνση του συλλόγου μας syllogos144schoolathens@gmail.com. 

ΒΡΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΕΔΩ

Αιτήσεις θα γίνονται δεκτές έως και την Παρασκευή 23/10/20.

Δικαίωμα ψήφου έχουν όλα τα ταμειακώς εντάξει μέλη του συλλόγου μας. Κατά τη διεξαγωγή της ψηφοφορίας θα υπάρχει η δυνατότητα τακτοποίησης της συνδρομής σας.

Αγαπητά μέλη του συλλόγου μας, η συμμετοχή μας στην ψηφοφορία είναι απαραίτητη ώστε να διασφαλίσουμε τη συνέχεια του συλλόγου μας και την εκπροσώπησή μας στα ανώτερα θεσμικά όργανα.

Προκειμένου να επιτευχθεί, απαιτείται να εκπροσωπηθεί μέσω της ψήφου τουλάχιστον το ένα τρίτο των εγγεγραμμένων μαθητών. Σας καλούμε να ενισχύσετε την προσπάθεια αυτή με τις υποψηφιότητες και την ψήφο σας σε μια πολύ δύσκολη περίοδο όπου η εκπροσώπησή μας είναι επιτακτική ανάγκη.

 

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 144ου Δημοτικού

Σχολείου Αθηνών