Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2020

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι ζούμε πρωτόγνωρες καταστάσεις. Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι σύμφωνα με τα αποτελέσματα των εκλογών που διενεργήθηκαν στις 4/11/2020, τα νέα μέλη του ΔΣ θα προχωρούσαν στη συγκρότηση του νέου ΔΣ ως είθισται. Δεδομένων των έκτακτων μέτρων που ελήφθησαν λόγω της υγειονομικής κρίσης, αυτό δεν κατέστη δυνατό.

Με γνώμονα τη συνέχιση της εύρυθμης λειτουργίας του Συλλόγου ειδικά σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες που βιώνουμε, τα νέα μέλη του ΔΣ αφού ήρθαν σε επικοινωνία με την Ομοσπονδία Γονέων Αττικής συναποφάσισαν τα εξής :

  1. Για τη μεταβατική αυτή περίοδο ορίζονται ως συντονιστές του ΔΣ οι πρώτοι σε ψήφους Καρκατσούλης Άρης και Νικολάου Κώστας.
  2. Η διαδικασία της σύστασης του νέου ΔΣ, ο ορισμός αρμοδιοτήτων καθώς και η παράδοση και παραλαβή από το απερχόμενο ΔΣ μετατίθενται ώστε να πραγματοποιηθούν δια ζώσης μετά τη λήξη των έκτακτων περιοριστικών μέτρων και το άνοιγμα των σχολείων.

Τόσο το προηγούμενο ΔΣ, όσο και τα μέλη του νέου ΔΣ συνεχίζουν να συνεργάζονται στενά προς όφελος της σχολικής κοινότητας.

Είμαστε στη διάθεση σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση.

Τα μέλη του υπό σύσταση Δ.Σ.