Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2020

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΛΗΨΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ

 Αγαπητά μας μέλη, γονείς και κηδεμόνες,

      προκειμένου να ενημερωθεί η Διεύθυνση του σχολείου μας για τις ελλείψεις των μαθητών/τριών του σε τεχνολογικό εξοπλισμό, που είναι απαραίτητος για την παρακολούθηση των σχολικών μαθημάτων δια της τηλεκπαίδευσης, ώστε να ζητηθεί αυτός από το αρμόδιο Υπουργείο, παρακαλούμε να τις δηλώσετε το συντομότερο στο email του σχολείου το οποίο είναι: mail@144dim-athin.att.sch.gr με σχετική αίτησή σας, συμπληρώνοντας το ονοματεπώνυμό σας καθώς και του μαθητή/τριας (και την τάξη), διεύθυνση, τηλέφωνo και email.

      Δεν χρειάζεται ούτε και υφίσταται έντυπο αίτησης- δήλωσης. Διευκρινίζεται δε, ότι δεν έχει παραδοθεί έως σήμερα στο σχολείο μας από το αρμόδιο Υπουργείο τεχνολογικός εξοπλισμός προς παραχώρηση στους μαθητές/τριες και προς το παρόν γίνεται καταγραφή των σχετικών αναγκών, ώστε να ζητηθεί ο ανάλογος αριθμός και το είδος του τεχνολογικού εξοπλισμού.

     Επισημαίνεται ότι δεν έχουν προμηθευτεί νέο τεχνολογικό εξοπλισμό ούτε η σχολική μονάδα ούτε και οι εκπαιδευτικοί του σχολείου μας προς ίδιαν χρήση, παρά το γεγονός ότι αυτός έχει ζητηθεί από την προηγούμενη σχολική χρονιά. 

                                                                                           Το Δ.Σ. του Συλλόγου